1. Αν φτάσουμε στη Σκάλα με το Ferry boat

Για να φτάσουμε στη "Villa Kapella", όταν βγούμε από το ferry boat, μετά την πλατεϊτσα, παίρνουμε τον δρόμο αριστερά, που περνά ανάμεσα από τα ξενοδοχεία "Μαίρη" και "Σπαστήρας". Ακολουθώντας τον δρόμο αυτόν, 30 μέτρα μετά το ξενοδοχείο "Βασιλάρας" στη διασταύρωση πηγαίνουμε αριστερά, όπως δείχνει η εστιγμένη γραμμή που βρίσκεται στον παραπάνω χάρτη. Συνεχίζοντας τον δρόμο αυτόν μετά από λίγο χρόνο φτάνουμε στην "Villa Kapella".

Η "Villa Kapella" απέχει από την προκυμαία που "πιάνει" το ferry boat που έρχεται από τον Πειραιά, περίπου 500 μέτρα. Ο δρόμος είναι ανηφορικός και χρειαζόμαστε περίπου 10 λεπτά περπάτημα για να φτάσουμε από το λιμάνι στον Ξενώνα.
2. Αν φτάσουμε στο Μεγαλοχώρι με Flying dolphin

Πρέπει να πάρουμε από την προκυμαία των flying dolphins, το λεωφορείο που συνήθως περιμένει τον ερχομό του Flying dolphin. Το λεωφορείο μας μεταφέρει στη Σκάλα, στην Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, που εκεί τερματίζει. Στη συνέχεια για να φτάσουμε στη "Villa Kapella" από την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, κατευθυνόμαστε αριστερά παραλιακά, όπως δείχνει η εστιγμένη γραμμή που βρίσκεται στον παραπάνω χάρτη.

Η "Villa Kapella" απέχει από την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, περίπου 800 μέτρα. Ο δρόμος είναι ανηφορικός και χρειαζόμαστε περίπου 15 λεπτά περπάτημα για να φτάσουμε από το λιμάνι στον Ξενώνα.

Διαφορετικά, από την προκυμαία των Flying dolphin πηγαίνουμε στο Ξενοδοχείο με ένα ταξί. Η απόσταση από τα flying dolphins μέχρι τη "Villa Kapella" είναι περίπου τρία χιλιόμετρα.