Η αμμουδερή παραλία της Σκάλας


Σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από την "Villa Kapella" βρίσκεται η αμμουδερή παραλία της Σκάλας. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες και τραπεζάκια, μπροστά από την ολόλευκη Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδερή παραλία, με χρυσή άμμο και πεντακάθαρα αβαθή νερά, μόλις 100 μ. από το λιμάνι που συγκεντρώνει πολύ κόσμο και πολλές οικογένειες, αφού η θάλασσα είναι ρηχή και προσφέρεται για μικρά παιδιά.

Σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από την παραλία των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται και δεύτερη καλά οργανωμένη παραλία, που έχει και αυτή ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια, μπροστά από cafe, μπαράκια και ταβέρνες. Βρίσκεται στην έξοδο της Σκάλας, συγκεντρώνει και αυτή πολύ κόσμο και είναι βοτσαλωτή και κατά τόπους αμμώδης.


Η βραχώδης παραλία της Σκληρής


Στη βραχώδη παραλία της Σκληρής, που βρισκεται ακριβώς κάτω από την "Villa Kapella", σε περίοπτη θέση είναι το Hook Club, στο οποίο υπάρχει πλατφόρμα, από όπου μπορείτε να κατέβετε με σκαλάκια στη θάλασσα για να κολυμπήσετε. Ακριβώς δίπλα του υπάρχει μικρή βοτσαλωτή παραλία για όσους δεν θέλουν να κατέβουν στη θάλασσα από τα σκαλάκια.